Gespecialiseerde schoonmaakdiensten

 

Onze commerciële raamreinigingsdiensten kunnen met tussenpozen worden uitgevoerd om aan uw zakelijke behoeften te voldoen. Veel van onze klanten hebben dit dagelijks, wekelijks, tweewekelijks of maandelijks. Onze momenten van commerciële glazenwassen kunnen soms variëren gedurende de verschillende seizoenen, zodat we het veilig en efficiënt kunnenuitvoeren gedurende de dag.

We gebruiken verschillende methoden voor onze commerciële glazenwas voor onze klanten, zoals abseilen, ladder naar de eerste verdieping of met een kraan op hoogte. We voldoen volledig aan de gezondheids- en veiligheidsnormen en er zullen volledige risicobeoordelingen worden uitgevoerd voordat er werkzaamheden plaatsvinden.

Het commerciële glazenwassersteam is volledig opgeleid en uitgerust met veiligheidsharnassen en up-to-date apparatuur. Wij bieden een gespecialiseerde, commerciële glazenwasservice die volledig voldoet aan alle gezondheids- en veiligheidswetgeving.

De reiniging van de binnenruiten wordt uitgevoerd met behulp van een applicator en een reinigingssysteem voor de wisserbladen voor kwaliteitsresultaten. Neem gerust contact met ons op voor meer info.